Zaronićemo u srce naše logistike i upoznaćemo vas sa dobavljačima koji stoje iza našeg impozantnog lagera vrednog 2,5 miliona evra. Oni su naša tajna snalažljivosti, omogućavajući nam da isporučujemo proizvode tačno u trenucima kada su našim kupcima najpotrebniji.

Želim da vas upoznam sa jednim od naših izuzetno važnih partnera i jednim od većih korisnika ovih visokokvalitetnih ležajeva – Elektroprivredom Srbije. Od osnivanja kompanije Ljubex Elektroprivreda Srbije je značajan činilac naše poslovne priče, a mi obezbeđujemo vrhunske ležajeve koji podržavaju vitalne sisteme ove značajne energetske institucije.

Nadam se da ste uživali u prethodnom tekstu i da sada kada smo se upoznali, možemo zajedno da zaronimo malo dublje u svet ležajeva. Ovog puta, želim da podelim jedno posebno iskustvo koje sam doživela u Švajnfurtu, u srcu kompanije Schaeffler – našeg glavnog dobavljača.

Želim da podelim sa vama svoju inspirativnu priču o spajanju nauke i industrije, odlučujući se da sledim svoju strast i pređem na novi korak u karijeri.

Moje ime je Lidija Jelić, master inženjer mašinstva i istovremeno student doktorskih studija.

Šopingomanija povodom Crnog petka ne mora da bude vezana samo za garderobu i belu tehniku. Ove godine – prenosimo je i na mašinsko održavanje i ležajeve. Zašto da ne uštedite i tokom radnog vremena?

Spremili smo posebnu Black Friday ponudu – 10% popusta na bilo koju FAG + INA ili ZVL porudžbinu u minimalnom iznosu od 35.000 RSD.