• Radno vreme: ponedeljak-petak, 8-16h
  • +381 11 3085 111
  • info@ljubex.com
  • Bulevar Peka Dapčevića 37, Beograd

Ljubex dobavljači

Tajna naše snalažljivosti i brze reakcije – Ljubex dobavljači i njihova neizostavna uloga u saradnji sa partnerima

Dragi čitaoci,

Dobro došli na naš blog! Nadam se da ste imali sjajan praznični period, napunili se dobrom energijom i krenuli u nove izazove još odlučnije i hrabrije. Verujem da će naši blogovi biti inspiracija i podrška na tom putu, zato vas pozivamo da ostanete uz nas!

Ako se po početku godina poznaje, onda će ova godina biti puna dobre saradnje, novih, kvalitetnih proizvoda i još boljih dobavljača istih.

Kao i uvek, želimo vam pružiti uvid u fascinantan svet našeg poslovanja. Ovog puta bavimo se temom koja nam je posebno draga – naši dobavljači i njihov doprinos saradnji sa našim partnerima.

Zaronićemo u srce naše logistike i upoznaćemo vas sa dobavljačima koji stoje iza našeg impozantnog lagera vrednog 2,5 miliona evra. Oni su naša tajna snalažljivosti, omogućavajući nam da isporučujemo proizvode tačno u trenucima kada su našim kupcima najpotrebniji.

Zamislite lager sa više od 10.000 različitih pozicija. To predstavlja osnovu naše operativne snalažljivosti, omogućujući nam da odgovorimo na zahteve naših kupaca sa brzinom i preciznošću. Po tome smo prepoznatljivi ne samo na srpskom tržištu, nego i šire.

U jednom od prethodnih tekstova pisala sam o našem glavnom dobavljaču, nemačkoj kompaniji Schaeffler, koja obezbeđuje naš lager visokokvalitetnim proizvodima. Premium brend koji obuhvata širok spektar proizvoda, uključujući ležajeve, sve prateće elemente ležajeva, uređaje za automatsko podmazivanje ležajeva, kao i sofisticirane uređaje za praćenje stanja ležajeva. Njihova posvećenost kvalitetu donosi nam paletu vrhunskih proizvoda koji čine srce našeg lagera. Ono što posebno ističemo je ne samo kvalitet proizvoda već i podrška koju pruža Schaeffler tim stručnjaka. Uz naš tim stručnjaka, njihova tehnička podrška je uvek tu, spremna da, zajedno s nama, odgovori na sva vaša pitanja i pruži dragocene savete.

ZVL je dobavljač iz Slovačke koji nas snadbeva ležajevima srednjeg kvaliteta – medium brend. Ono što izdvaja ZVL od ostalih proizvođača jeste izvanredan odnos između cene i kvaliteta. Praksa nam je pokazala da se u određenim situacijama ležaj premium brenda može uspešno zameniti ležajem ZVL – medium brenda, pružajući nam optimalan balans performansi i efikasnosti. Ovaj prilagodljiv pristup nas podseća na važnost pravilnog odabira ležaja u skladu sa specifičnim potrebama aplikacija. Možemo sa sigurnošću da tvrdimo da je ovaj brend najkvalitetniji medium brend na srpskom tržištu. U proteklih 9 godina nemamo niti jednu reklamaciju na kvalitet ZVL ležaja.

Kinex je takođe dobavljač iz Slovačke koji se bavi proizvodnjom ležajeva srednjeg kvaliteta. Po kvalitetu veoma je sličan ZVL brendu i odlikuje ga veoma dobar odnos cene i kvaliteta. Njihov široki portfolio proizvoda reflektuje dugogodišnje iskustvo i tradiciju u proizvodnji ležajeva.

Rubix predstavlja vrhunskog evropskog snabdevača industrijskim proizvodima i pruža širok spektar usluga održavanja. Kroz našu saradnju, pružamo vam jednostavan pristup najvećem evropskom distributeru u oblasti održavanja mašinskih parkova – Rubix lageru. U slučaju da trenutno nemamo odgovarajući proizvod, omogućavamo vam direktno naručivanje s Rubix lagera, obezbeđujući vam pristup najširoj paleti proizvoda u industriji.
Ono što čini Rubix posebnim je ne samo veličina njihovog lagera, već i dostupnost njihovih inženjera za pružanje stručne ekspertize. Ako se suočite s izazovima ili imate specifična pitanja, Rubix inženjeri su tu da vam pruže podršku i rešenja koja vam mogu pomoći da održite vaš mašinski park u vrhunskom stanju.

Beco, renomirani italijanski brend, je naš ključni dobavljač ležajeva, specijalizovanim za aplikacije  kod kojih je karakteristična povišena temperatura. Njihova ponuda obuhvata ležajeve od nerđajućeg čelika i kvalitetne zglobne ležajeve. Primena ovakvih ležajeva najzastupljenija je u prehrabenoj industriji.
Zahvaljujući Beco brendu, naš lager je opremljen inovativnim rešenjima koja odražavaju visoke standarde performansi i izdržljivosti. Nastavljamo sa istraživanjem i implementacijom vrhunskih proizvoda u cilju pružanja optimalnih rešenja za naše kupce.

CNR, naš pouzdani dobavljač iz Turske, igra ulogu u osiguravanju dostupnosti ležajeva i pratećih elemenata srednjeg nižeg kvaliteta, posebno prilagođenih za aplikacije koje ne zahtevaju visoke standarde. Njihova podrška nam omogućava da zadovoljimo potrebe naših kupaca u situacijama kada su manje zahtevni proizvodi optimalno rešenje. Ova saradnja dodatno naglašava našu posvećenost pružanju raznovrsnih opcija i ispunjavanju specifičnih zahteva tržišta.

HFB, naš odan dobavljač iz Nemačke, odigrao je ključnu ulogu u osiguravanju kućišta za ležajeve za naše kupce. Njihova stručnost i posvećenost omogućavaju nam da pružimo kućišta srednjeg kvaliteta, postavljajući standarde izdržljivosti i performansi. Zajedno s HFB-om, gradimo temelje pouzdane opreme za naše kupce, pružajući im rešenja koja odražavaju vrhunske standarde iz Nemačke.

CODEX je trgovački brend, registrovan u Sloveniji. Poreklo njegovih ležajeva je iz Narodne Republike Kine. Codex nam pomaže da obezbedimo ležajeve koji se koriste za ugradnju u transportne trake. Pored ležajeva za industriju i privredu, posebno je prepoznatljiv kao glavni dobavljač najvećeg kontinentalnog proizvođača rolni za transportne trake, RULMECA GERMANY GMBH. Ovo ukazuje na kvalitet i pouzdanost proizvoda CODEX-a u industriji transportnih traka.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili specifičnih zahteva, kontaktirajte nas, a mi ćemo u timu sa svojim dobavljačima pronaći najbolje rešenje za vas! Radujemo se novim zahtevima.