O nama

33 uspešne godine

Kompanija Ljubex osnovana je 1990. godine
u Beogradu. Osnivač kompanije, Ljuben Stančev,
u industriji kotrljajnih ležajeva je od 1975. godine, a punih 20 godina upravljao je Schaeffler predstavništvom
za Srbiju, Crnu Goru i Severnu Makedoniju.

Sa odličnim poznavanjem specifičnosti lokalnog tržišta, Ljubex je sarađivao gotovo sa svim domaćim kupcima.

Preko 10.000 artikala na lageru uvek dostupno

Pružamo mogućnost kupovine i isporuke svih tipova i svih proizvođača ležajeva u najkraćem mogućem roku. U našoj ponudi je veliki broj brendova i proizvođača različitog cenovnog ranga – od premium, preko medium, do low brendova.

U svakom trenutku, preko 10.000. artikala nalazi se na našem lageru. U kategoriji proizvodi pogledajte sve dostupne artikle.

Kontaktirajte nas

Za sve informacije ili nejasnoće budite slobodni da nas kontaktirate.

A ako volite društvene mreže – čitamo se i na

Najveći Schaeffler distributer i Rubix partner u Srbiji

Kompanija Ljubex je najveći Schaeffler distributer na tržištu Srbije preko 25 godina.

Ljubex je partner i s nekim od najvećih evropskih distributera u oblasti mašinskog održavanja. U partnerstvu s kompanijom Rubix, najvećim evropskim distributerom, pružamo mogućnost kupovine proizvoda i iz njihovog portfolija, kao i tehničku podršku Rubix-ovih mašinskih inženjera.

Ljubex je u stanju da vam obezbedi sve što je potrebno za održavanje mašinskog parka. Poslujemo s mnogo različitih industrija, kao što su građevinska i prehrambena, industrija lekova, proizvodnja ambalaže, rudnici, cementare, hidroelektrane, kamenolomi, ciglane, peletare itd. Više od 20 godina sarađujemo i s nekim od najvećih akcionarskih preduzeća, kao što su Elektroprivreda Srbije i svi njeni ogranci – Kolubara, TE-KO Kostolac, Đerdap, TENT…, kao i s njihovim pružaocima usluga: Goša FOM & PRIM Kostolac.

Stoga, naš tim danas verovatno ima najviše iskustva i ekspertize u održavanju mašinskih parkova, odnosno proizvodnih pogona.

Gradimo partnerstva

S većinom svojih kupaca sarađujemo preko 20 godina. Ljubex tim sa svojim kupcima gradi partnerstva, podržavajući njihov razvoj, unapređenje proizvodnje i optimizaciju troškova. Nije retko da naš tim stručnjaka, u dogovoru s vama, obiđe vaš mašinski park, upozna poslovanje i sistem, a zatim napravi detaljnu analizu i plan unapređenja biznisa.

Superiorna tehnička podrška je deo ponude i odnosa s kupcima na koji uvek možete da računate, a na vaše upite odgovaramo u roku od 24 do 48 sati. Ukoliko vam je potrebna isporuka robe, i tu se možete osloniti na Ljubex, a u slučaju hitne isporuke robu promptno šaljemo svojim dostavnim vozilom. Pružamo i usluge čuvanja vaše robe na našem lageru.

ISO standardi

Ljubex danas broji preko 30 godina iskustva i tradicije, o čemu svedoče naši ISO standardi: 9001:2015, 14001:2015, 45001:2018.

Priznanja

Iako se bavimo industrijom koja je dominantno prepoznata kao „muška“, ponosni smo na činjenicu da 50% zaposlenih u našoj kompaniji čine – žene. Naše koleginice rado će vam pomoći da uparite ležaj i hilznu, nađete odgovarajuće kućište ili rešite sistem automatskog podmazivanja, a nedavno smo dobili i zvanično priznanje – kristalnu plaketu Female Business Leaders, koju dobijaju najuspešnije firme na čijoj rukovodećoj poziciji su žene.

ljubex

Naša istorija