Uređaji za praćenje stanja sistema

Industrija 4.0 i vibrodijagnostika

Naš dugogodišnji partner, kompanija Schaeffler je drugi najveći inovator po broju registrovanih patenata u Nemačkoj (preko 2.000 patenata svake godine izlazi iz njihove laboratorije) i jedni su od nosilaca Industrije 4.0 kao koncepta, koja podrazumeva automatizaciju proizvodnih procesa.

U okviru toga, razvili su ProLink i Optime sisteme za monitoring i merenje vibrodijagnostike na bazi veštačke inteligencije (AI), čime je maksimalno smanjenja mogućnost ljudske greške prilikom čitanja rezultata, a koja za cilj ima minimiziranje mogućnosti zastoja, duži rok trajanja proizvoda, adekvatno planiranje zamene rezervnih delova i  veću bezbednost na radu.

Kontaktirajte nas

Za sve informacije ili nejasnoće budite slobodni da nas kontaktirate.

Šta donosi Industrija 4.0?

Industrija 4.0 donosi digitalnu revoluciju i povezivanje komponenti i sistema koje povećava efikasnost mašina i opreme.
I vi možete imati koristi od dolazeće digitalne transformacije. Novi sistemi i komponente se ugrađuju u mašine na mestima gde se generišu najvažniji podaci. Te komponente opremljene su pametnim senzorima koji su osnovni pokretači ove digitalne revolucije. Kažemo revolucija, jer donosi veliki iskorak u praćenju stanja mašine, prediktivnom održavanju sistema i dostupnosti informacija o stanju mašina i opreme u realnom vremenu.

Benefiti