• Radno vreme: ponedeljak-petak, 8-16h
  • +381 11 3085 111
  • info@ljubex.com
  • Bulevar Peka Dapčevića 37, Beograd

Rudarska i hemijska industrija

Dragi čitaoci,

Nastavljamo sa istraživanjem naših ključnih partnera i industrija kojima pružamo podršku. U današnjem blogu, želim da se osvrnem na tešku industriju i to, energetiku i rudarstvo, i hemijsku industriju.

Partnerstvo sa Elektroprivredom Srbije (EPS) predstavlja najznačajnije partnerstvo u rudarskoj industriji. Kao dobavljač Elektroprivrede Srbije angažovani smo preko 25 godina – radimo i s matičnom firmom, ali i sa svim ograncima: Kolubara, TE-KO Kostolac, Đerdap, TENT, kao i s njihovim pružaocima usluga: Goša FOM i Prim Kostolac.

Naša uloga je da osiguramo da oprema koju koriste, uključujući bagere i reduktore u kopovima, radi efikasno i pouzdano. Kroz naše partnerstvo, ne samo da pružamo neophodne ležajeve, već i tehničku podršku i izlazak na teren u svakom trenutku.

U pružanju najboljih rešenja, koristimo premium brend Schaeffler (INA & FAG). Rad na kopovima često podrazumeva ekstremne uslove rada, uključujući visoke temperature, vibracije i mehanička opterećenja. Zbog toga je od suštinskog značaja da sve komponente koje isporučujemo EPS-u budu izdržljive i pouzdane, kako bi se minimalizirali zastoji u proizvodnji.

Sledeća grana teške industrije koju ćemo istražiti je hemijska industrija. Naši ključni partneri u ovoj oblasti su Beohemija i Hemofarm.

Beohemija se ističe po širokom spektru hemijskih proizvoda, uključujući deterdžente, industrijske hemikalije i još mnogo toga.

Hemofarm, takođe, spada među naše istaknute partnere u hemijskoj industriji, poznat po proizvodnji farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta.

Ležajevi brenda Schaeffler (INA & FAG) su naši najzastupljeniji proizvodi u pomenutim kompanijama, uvek dostupni u našem magacinu. Nastavljamo da ojačavamo veze sa našim partnerima u hemijskoj industriji, obezbeđujući i stručnu podršku koja im je potrebna da održe svoje operacije na najvišem nivou efikasnosti i pouzdanosti. Pažljivo pratimo sve njihove zahteve i brzo reagujemo kako bismo osigurali besprekornu funkcionalnost proizvodnje – bez zastoja.

Ljubex je poznat po ležajevima i obimnom magacinu, međutim, u poslednjih nekoliko meseci radili smo na proširenju našeg portfolia kako bismo svojim kupcima mogli ponuditi i širi izbor rezervnih delova.

Pratite naše blogove i saznaćete više o našim partnerstvima i našem angažmanu u podršci različitim industrijama. Rado ćemo čuti vaše mišljenje i povratne informacije! Slobodno nas kontaktirajte kako biste podelili vaše utiske ili postavili pitanja.

Želim vam lep dan! 😊

Vaša,

Lidija Jelić