• Radno vreme: ponedeljak-petak, 8-16h
  • +381 11 3085 111
  • info@ljubex.com
  • Bulevar Peka Dapčevića 37, Beograd

Industrija građevinskih materijala

Dobro došli na naš blog! 😊 U ovom tekstu želim vam predstaviti naše angažmane u industriji građevinskih materijala. Građevinska industrija ja veoma značajna u razvoju infrastrukture i modernih građevinskih projekata, a Ljubex ponosno sarađuje sa nekim od najuglednijih kompanija u ovoj oblasti.

Naši značajniji partneri u ovoj industriji su kompanije Austrotherm, Toza Marković, Titan Kosjerić, Knauf, Peštan, Opeka, Bekament, Marmil beton. Sve ove kompanije koriste premium ležajeve brenda Schaeffler (INA & FAG) kako bi postigle dugotrajan rad mašina bez zastoja, izbegle havarije u proizvodnji zbog zahtevnih uslova u kojima ležajevi rade, i kako bi njihovi partneri dobili visokokvalitetne proizvode na vreme.

U okviru našeg kontinuiranog razvoja i širenja portfolija proizvoda, pored ležajeva, ove kompanije snabdevamo i drugim rezervnim delovima. To su prenosnici snage, lanci, kaiševi, remenice, šrafovska roba, maziva. Na ovaj način, možemo pružiti sveobuhvatnu podršku našim partnerima, i celu svoju proizvodnju mogu obezbediti na jednom mestu. Takođe, naša tehnička podrška kao i tehnička podrška naših dobavljača uvek su na raspolaganju.

U nastavku se nalaze značajnije informacije o našim partnerima i njihovim proizvodima.

Austrotherm 🏠 je poznat po svojoj vrhunskoj izolacionoj tehnologiji, koja pomaže u postizanju energetske efikasnosti u građevinskim projektima. Zanimljivo je da svaki proivođač ima svoju karakterističnu boju, kod Austrotherma je to pink boja stirodura po kojoj su veoma prepoznatljivi.

Toza Marković 🧱 je najstarija fabrika opeke u Srbiji, sa tradicijom dužom od 150 godina. Njihovi proizvodi, koji uključuju visokokvalitetne opeke i keramičke pločice, osnovni su materijali za mnoge građevinske projekte.

Titan Kosjerić 🏗️ je vodeći proizvođač cementa u regionu, poznat po svojoj posvećenosti kvalitetu i održivom razvoju. Njihov cement je ključan za izgradnju čvrstih i dugotrajnih građevinskih struktura.

Knauf 🛠️ je globalni lider u proizvodnji građevinskih materijala, posebno poznat po svojim sistemima suve gradnje, gipsanim pločama i izolacionim materijalima. Saradnja sa Knaufom omogućava nam da ponudimo inovativna rešenja za moderne građevinske projekte.

Peštan 🚰 je lider u proizvodnji plastičnih cevi i fitinga za vodovodne, kanalizacione, gasne i telekomunikacione sisteme. Njihovi proizvodi su sinonim za pouzdanost i kvalitet, što ih čini nezamenljivim u modernim građevinskim projektima.

Opeka🧱 je još jedan značajan proizvođač građevinskih materijala, specijalizovan za proizvodnju različitih vrsta opeke.

Bekament 🎨 nudi kompletna rešenja za unutrašnje i spoljašnje radove, uključujući fasadne sisteme, boje i maltere. Njihovi proizvodi se odlikuju visokim kvalitetom i pouzdanošću.

Marmil beton 🏢 je specijalizovan za proizvodnju betona i betonskih elemenata. Njihov asortiman uključuje različite vrste betona koje zadovoljavaju najviše standarde u građevinskoj industriji.

Ponosni smo na naše partnerstvo sa ovim kompanijama i na našu sposobnost da pružimo visokokvalitetne proizvode i sveobuhvatnu podršku. Naši premium ležajevi i širok asortiman rezervnih delova omogućavaju našim partnerima da optimizuju svoje operacije i postignu vrhunske rezultate u svojim projektima.

Hvala vam što pratite naše napore u podršci u industriji. Nastavite da nas pratite za više informacija o našim partnerstvima i inovacijama. I ukoliko imate pitanja za nas, obavezno nam pišite. 📩